donderdag 1 oktober 2015

Impact4Soccer en PaP Coaching maken elkaar sterker

Op 26 en 27 oktober 2015 organiseren Impact4Soccer en PaP Coaching het Skills & Keepers Camp voor jeugdvoetballers. Iedereen in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar kan zich inschrijven voor deze dagen, die plaatsvinden op Sportpark Brandevoort in Helmond. Het is de eerste keer dat Impact4Soccer en PaP Coaching samen een activiteit organiseren, nadat op 7 september 2015 het samenwerkingsverband officieel werd.

Impact4Soccer Academy is een voetbalschool waarin kinderen door middel van diverse activiteiten een betere voetballer worden. Jeugdvoetballers ervaren vooral plezier en doen door de positieve coaching zelfvertrouwen op. Ook aan de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind wordt aandacht besteed. In alle activiteiten van Impact4Soccer zijn dezelfde kernwaarden verweven: Fun, Learn en Respect.

PaP Coaching organiseert sinds 2008 internationale voetbaltoernooien, trainingskampen en teamuitjes in binnen- en buitenland. Wie met PaP Coaching op pad gaat, hoeft zich niet te bekommeren om de vele dingen die komen kijken bij het organiseren van een groepsactiviteit. Dit werk wordt uit handen genomen, waardoor het team zich kan richten op waar het echt om gaat: een leuke en sportieve tijd met het team. Sinds dit jaar behoort ook het hilarische Bubble Football tot het assortiment.

Dennis Meier, eigenaar van Impact4Soccer en Patrick van Hout, mede-eigenaar van PaP Coaching, zijn beiden sinds dit voetbalseizoen actief bij SV Brandevoort; Meier als trainer van B1 en Van Hout als hoofdtrainer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten